Yılın Çelik Çatı Çözümleri Markası Ödülü’ne KARÇEL layık görüldü

Karabük Demir ve Polat Fabrikalarına (KARDEMİR) ilişkin KARÇEL, Türkiye Şef Ayraç Ödülleri çerçevesinde Yılın Polat Bina Çözümleri Markası Ödülü’nü almaya türe kazandı.

Yeni tohum hisse senedi ve iktisat dergisi Strong Bosses marifetiyle Türkiye Bellik ve Kariyer etkinlikleri çerçevesinde Türkiye Şef Bellik Ödülleri töreni düzenlendi. ‘Yılın Polat Bina Çözümleri Markası Ödülü’ kategorisinde KARÇEL A.Ş., jüride vadi düzlük müderris ve akademisyenler tarafından verilen 9,75 puan ile birincilik ödülüne layık görüldü.

Şirket Müdürü Uygar Sezişer, törende yaptığı konuşmada hararetli ve kararlı hile anlayışı ile 2021 yılında üretim rekoru kırdıklarını söyledi.

Sezişer, Türkiye geneli polat sektöründe 23 bin 156 ihracatçı firma arasından ihracatta 148’inci tam düzlük alan ve Türkiye’de ilklerin firması yerine portföyünde bulundurduğu Nükleer Enerji alanında KESIN-IC ve AISC sertifikalar ile adından başarıyla alay ettiren KARÇEL’in, yurtiçi ve yurtdışı projeleriyle alay malay küresel çaptaki gelişmeleri izlem ederek üretim ve ihracat çalışmalarına faal ve zinde tıpkı şekilde devam ettirdiğini aktardı. – KARABÜK



Share: