Trabzon’da “Daha kânunuevvel varken ailene sahip çık” yürüyüşü yapıldı

Trabzon Ocak Dayanışma Platformu, ailenin korunmasına dikkati çalmak amacıyla “Elan fasıla varken ailene eş çık” yürüyüşü düzenledi.

Kahramanmaraş Caddesi’nde toplanan zemin üyeleri, mehter takımı eşliğinde, ellerinde Türk bayrakları, ailenin korunmasına dikkati calip döviz ve pankartlarla 15 Orak Ayı Şüheda ve Özgürlük Parkı’na kadar yürüdü.

Yürüyüşe, AK Parti Trabzon Mebus Bahar Ayvazoğlu, Karadeniz Maharet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı, YANLIŞSIZ Tümen Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, sivil sosyete kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Platform yerine konuşan Ahmet Mahiyet, geçkin topla tüfekle saldırıp hüsrana uğrayanların zaman insanlığın geleceğine saldırdıklarını belirterek, “İnsanın temiz fıtratını becermek, ailenin ve dolayısıyla toplumun temelini aksatmak, ayrıca haklamak üzere temas soy şeytani eylemlerini aldırmayarak devreye sokmuşlardır. Ne olduğu belgisiz olan cinsiyetsiz benzeri toplum mensur etmenin boş boş çabası içine girip devletimize, milletimize, ailemize, evlatlarımıza ve bizi tığ özne yekpare değerlerimize çekişme açtılar.” ifadelerini kullandı.

Aileyi ve nesli koruyabilmek yerine seçme çeşit yasal mücadeleyi göstermenin âdemiyet görevi olduğunun altını çizen Soy, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Nesillerin devamı, insanlığın geleceği bu mücadeleye bağlıdır. Biz güllabi olursak biliniz kim bu taşmış azınlığın çabası boşa çıkacaktır. Iz elleriyle cife emellerini gerçekleştirme hayalleri boş bir çabadan öteye gitmeyecektir. Çocuklarımızın, neslimizin arı sili zihinlerini koruyabilmek için toplumun temeli olan ailemize uzatılan sulu ellere hapsetmek için sizleri lüzumlu toplumsal hayatta gerekse toplumsal ve görsel medya platformlarında, hayatın seçkin alanında topyekun tıpkısı mücadeleye ve farkındalık oluşturmaya davet ediyorum. Ev değerlerimizi ayakta sancımak amacıyla kızlarımız, erkeklerimiz, gençlerimiz, yaşlılarımız, çoluk, bala tüm aile efradımızla devletimizi, kurumlarımızı, sivil cemiyet kuruluşlarımızı ve kendisinde bastırık hisseden herkesi tek patırtılı olmaya ve birlikte mücadele etmeye davet ediyoruz.”

Kaynak’in konuşmasının ardından grup olaysız şekilde dağıldı.

Share: