2011 yılında ölen ve ant yolcusu olduğunu iddia eden kayırıcı, 2025 yılı için azılı bir uyarıda bulunmuş

Zamanda yolculuk tartışılmaya devam fail tıpkısı fehva yerine önümüzde duruyor. Dönem periyot ortaya çıkan çeşitli insanlar, zamanda seyahat yaptıklarını sav ediyorlar. O insanlardan biri da 1927 tevellütlü Desise Bielek…

KARDEŞİYLE BİRLİKTE GÖNDERİLDİ

1943’te kardeşiyle gelişigüzel BENDE gemisinden garip bire bir ışığın içerisine atıldıklarını ve 2137’ye gönderildiklerini kanıt fail Hıyanet Bielek, o gün yaptığı açıklamalarla bir anda gündemin arz çok konuşulan ismi haline geldi.

GELECEKLE İLGİLİ UYARILARDA BULUNDU

Televizyonlara çıkarak başına gelenler karşı bilgi veren Al Bielek, ” Körfez’e geldiğimiz suyla karşılaşmayı bekliyorduk ancak on paralık akarsu yoktu” ifadelerini kullanarak kuraklığa özen çekmişti.

2025 YILIYLA İLGİLİ KORKULU UYARI

2011 yılında hayatını kaybeden Şike Bielek, 2025 yılı üzerine birlikte ürküten uyarılarda bulundu. Bielek’e bakarak 2025 yılında çekirdeksel uğraş pırtlak verecek ve haddinden fazla sayıda âdem hayatını kaybedecek.

DÜNYANIN SONU İÇİN 2137 TAHMİNİ

Zamanda yolculuk yaptığını sav fail Bielek, dünyanın sonu için birlikte tahminlerde bulundu. Bielek’e göre gelecekte hükümetler olmayacak ve dünyanın sonu kararlayarak 2137’li yıllarda ati.

Share: