Hakkari’de depremzedeler amacıyla ‘dayanışma konseri’ düzenleniyor

Hakkari Belediyesi tarafından Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen depremzedeler amacıyla “Tesanüt Konseri” düzenleneceği bildirildi.

6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen depremzedeler amacıyla Hakkari Belediyesi, “El Birliği Konseri” düzenliyor. 16 Mart 2023 Perşembe haset saat 19.30’da Hakkari Üniversitesi Spor Salonunda düzenlenecek olan dinleti üzere biletler 100 TL’den satılmaya başlandı.

Hakkari Belediyesi aracılığıyla yapılan açıklamada, “Geliri depremzede vatandaşlarımız üzere kullanılacak biletli konserin bilet realizasyon adresi Hakkari Belediyesi Dolgun Nakil Deneyli Dolum Merkezi adına belirlenmiştir. Hakkari Belediyesi Tekellüm Topluluğunun sahne alacağı, Hakkari Şehremaneti Başkanlığı ve Hakkari Valiliği öncülüğünde düzenlenecek olan dinleti amacıyla siz üstelik ayrımsız bilet satın alarak el birliği gecemize bindi verebilirsiniz. Hakkari misafirperverliği ve yardımseverliği ile aşina benzeri kenttir. Ülkemizi dikçe sarsan asrın felaketinde lüzum meydan çalışmalarında gerekse yardım destekleri ile kendine yakışan şekilde destek sağlamıştır. Ilkin Vali ve Belediye Komutan Vekili İdris Akbıyık olmak için dizge elinden gelenin arz iyisini yaptı. Halen etkileri bitmeme etmekte olan depremin yaralarını sarmaya çalışıyoruz. Sanatın iyileştirici, bütünleştirici kamu yönleri ile ruhen gıdaya ihtiyacımız olan aynı dönemde gönüllü adına sahne algı olan Hakkari Belediyesi Konferans Topluluğu, bilet gelirleri depremzede aileler amacıyla kullanılacak konser üzere tüm Hakkari halkını davet ediyoruz” denildi. – HAKKARİ

Share: