Sokakta boydak gördüğü kadınların kabusu olan odunlu saldırgan yakalandı

Karaman dalan ve Ağılönü köyünde akıbet 3 ay içinde hele akşam saatlerinde başına anif cisimle vurulup yaralanan eş sayısının artması üstüne Cumhuriyet Altını Başsavcılığı sormaca başlattı. Bu kapsamda araştırma yapan polis güçleri ve bitirmiş ekipleri saldırıya uğrayan kadınların o sırada sokakta serbest olduklarını ve başlarına odunla vurularak yaralandıklarını saptadı.

10’A YAKIN KADINA ODUNLU SALDIRI

Saldırıların gerçekleştiği bölgelerdeki 1500 dakikalık mobese ve düzenlilik kamerası görüntüleri biricik yegâne incelendi. 2’si Ağılönü köyünde koyulmak üzere 10’a mümasil kadına, bir kişinin saldırıyı gerçekleştirdiği belirlendi. Araştırmasını derinleştiren ekipler, saldırganın Ağılönü nüfusuna mukayyet ve kent merkezinde oturan, bisküvi fabrikası işçisi Adnan T. olduğunu saptadı. Daha önceki ruhsal otama gördüğü belirlenen Adnan T., bugün gözaltına alındı.

SAYI ARTABİLİR

Polis, şu temel kadar 10’a yakın kadının saldırıya uğradığını belirlerken, sayının elan çok olabileceği üzerinde duruluyor. Adnan T., emniyetteki işlemlerinin peşi sıra adliyeye sevk edildi.

Share: