Turistler tatil ve afiyet ihtiyaçlarını birleştirdi

Türkiye’nin tabii güzellikleri ve esenlik alanındaki yetkinlikleri ince yıllardır Avrupa’dan ve Arap ülkelerinden Türkiye’ye gelen turistlerin tatil ve tedavilerini birleştirmelerini sağlıyor. Dr. Mehmet Erdoğan, akıbet dönemde yaz aylarında saç ekimi için sıkı dışından gelen hastaların evvel Türkiye’nin nazirsiz kıyılarında tatil yaptığını, ardından saç ekimi üzere merkezlerine geldiğini söyledi. İngiltere’den ABD’ye dünyanın dokuz canlı haddinden fazla ülkesinden hastalanmış ağırladıklarını belirten Dr. Erdoğan, “İnsanlar yaz aylarında saç ekimi yaptırmak üstüne çekimser kalabiliyor fakat dört zaman saç ekimi yaptırmak gibi” dedi.

İngiltere başta atılmak için ağırlıklı kendisine BENDE, Kanada ve Avrupa’dan parasız ağırladıklarını söyleyen Smile Hair Clinic’in Kurucu Ortağı Dr. Mehmet Erdoğan, yaz aylarında da saç ekiminin kısık bire bir biçimde sürdüğünü belirtti. Serencam dönemde yaz aylarında saç ekimi için dar dışından gelen hastaların tatillerini yaptıktan sonradan tedavi sürecine başladığını anlatan Dr. Erdoğan, yaz-şita demeden dört zaman saç ekimi yaptırılabileceğini belirtti.

ÖNEMLİ OLAN BAKIM DÖNEMİ

Literatür saç ekimi yaptırmakla ilişik hastaların, “Ilk Teşrin sonrası denize girebilir miyim?”, “Enfeksiyon selp riskim artar mı?” kadar kaygıları olabileceğini dile getiren Dr. Mehmet Erdoğan, şu bilgileri paylaştı:

“Saç ekimini yazın evet birlikte kışın yaptırmak arasında tıpkı fark bulunmuyor. Burada oylumlu olan teşrinievvel işleminden sonraları, ‘bakım dönemi’ dediğimiz dönemde hastalarımızın önerilerimize uyması. Yaz özelinde özellikle önce 1 hafta, 10 günce dolaşma eke. Bu dönemde güneşe aracısız maruz kalınmaması ehemmiyet taşıyor. Hastalarımıza şapka takmalarını, mümkünse terlemeyi minimuma indirecek ortamlarda bulunmalarını başvuru ediyoruz. Tekrar sonrasında yer birkaç 15 çevrim deniz ve 1 ay havuzdan ırak durulması üstelik kudretli ayrımsız saç ekimi için majör kriterler.”

Share: